Borstkolf Avent - elektrisch, dubbel (E145) Uitgeleend tot 5/08/2024

Meer melk in minder tijd? Dat kan dankzij de Natural Motion-technologie van de Philips AVENT dubbele borstkolf. Zo gebeurt afkolven snel, discreet en comfortabel.

Voor werkende mama’s kan een borstkolf een grote hulp zijn. Als je vaak wil afkolven, kies je best voor een elektrische borstkolf. Het voordeel van een dubbele borstkolf? Die laat je toe meer melk af te kolven in minder tijd. De dubbele elektrische borstkolf van Philips AVENT is compact en uitgerust met een   stille motor, zodat je altijd en overal discreet kan afkolven.

Het toestel werkt volgens de   Natural Motion-technologie: stimulatie en afkolven. Eerst wordt de melkproductie op gang gebracht door de stimulatiestand. Daarna volgt het afkolven. Het apparaat wisselt naadloos van de stimulatiestand naar de kolfstand en zorgt voor de juiste tepelstimulatie en zuigkracht voor een optimale melkstroom. Dat kan dankzij het z  achte, buigzame kussen uit silicone dat de natuurlijke zuigkracht van een baby imiteert.

De dubbele elektrische borstkolf van AVENT biedt je een   volledig persoonlijke ervaring dankzij de   8 stimulatiestanden en   16 afkolfstanden. De   geheugenfunctie onthoudt automatisch je laatst gebruikte instellingen, waardoor je alleen maar hoeft te gaan zitten en op start drukken. Met de   pauze-/startfunctie kan je makkelijk een pauze nemen of de kolfstand aanpassen.

Het gesloten kolfsysteem zorgt ervoor dat de melk uit de slangen blijft:   minder schoonmaakwerk voor jou! De kolf bestaat uit slechts enkele onderdelen, waardoor je het toestel in geen tijd weer in elkaar hebt gezet.

Enkel te gebruiken met snoer.

Wat zit er in de doos?
- 2 kolfsets
- 1 motorunit (enkel voor gebruik met snoer)
- 2 afsluitplaatjes
- 1 Micro-USB-adapter (voor gebruik met snoer)
- 2 zuigflessen van 125 ml met speen vanaf 0 maanden+
- 2 borstcompressen
- 5 bewaarzakken voor moedermelk