Babybadje Hoppop - limoengroen, met staander Beschikbaar

Badje

Maak van ieder baddermoment een feest en baad je baby in het badje van Hoppop.

Het kunststof badje met dubbele wand is helemaal aangepast aan het kleine formaat van een baby. Het is ontworpen om het badwater langer op de juiste temperatuur te houden. Het badje is comfortabel in gebruik voor zowel de ouder als het kindje.

Het in bad stoppen van je baby wordt nog eens extra aangenaam dankzij de fijne uitvoering van het badje. Als je baby kan zitten, kun je je kindje zelfstandig leren badderen of samen met het badspeelgoed spelen. Bij de meeste badjes is ook een in hoogte verstelbare badstandaard verkrijgbaar voor een comfortabele stahouding.

De afmeting van het badje is: 80x28 cm.


Staander

Tijdens het badderen is een goede positie voor je baby en voor jezelf belangrijk. De badstandaard van Hoppop kun je instellen naar de juiste hoogte zodat je comfortabele staat en meer bewegingsvrijheid tijdens het baden hebt. De stabiele constructie en het gebruik van hoogwaardige materialen zorgen voor een zeer stevige basis en veiligheid tijdens het badderen. Het badje wordt kan worden vastgeklikt op de badstandaard waardoor je zorgeloos je kindje kunt baden. De standaard is gemakkelijk op te vouwen zodat je weinig opbergruimte nodig hebt. Deze badstandaard heeft een hoogte van 98 cm, is in hoogte verstelbaar en is geschikt voor badjes van Hoppop. Tevens is de badstandaard voorzien van een handdoekenrail.